• cred ca .. esti in accealasi pozitie ca si mama ta fata de un barbat. Doar ca tu alegi acceaiasi pozitie cu oricare barbat esti intr-o relatie …

    • interesant… merci. cred c-a fost pt mine commentu nu? :) in fine nu stiu daca tu ai fost vreodata singura mai mult timp, dar pe mine singuratatea m-a masculinizat, am asimilat-o interior si am devenit altfel. sau poate ca a scos la suprafata forta de care aveam nevoie sa nu ma pierd prin vreun spital. poate ca asa e, ajung sa aleg aceeasi pozitie, desi de multe ori incep cu alta. sa zicem ca schimb dinamica relatiei, termin mereu ca dominatoare desi incep de multe ori pe picior de egalitate. cred ca totusi nu e vorba de alegere, ci de felul in care esti construit. mi-ar fi greu sa aleg alta pozitie… si da, cred ca are legatura cu maica-mea (nu-s sigura ca a fost pt mine comentariul tau, dar se potriveste :D )

  • de cand am citit acel citat…am stupida senzatie ca asta esti tu…Alice…cald?fierbinte?rece? :) Care este preferatul tau fel de mancare? Just curious…

  • ai dat un citat care apartine lui Alice Nastase…si am avut asa…o „intuitie”…aha,deci o iubitoare de lactate, de carbohidrati sau de fructe???!!!! Hahahaha, raspunsul tau nu ma lamureste deloc cu privire la aspectul asta al personalitatii tale. Detaileaza, daca ai chef.

  • era vorba de Alice Nastase, imi pare rau nu am citit eu bine commentul tau. cred ca personalitatile nu pot sa aiba label, gen lactate, carbohidrati, etc mix them up and you’ll have something to study. ce ti-am scris eu mai sus e un desert. it should be enough :)

  • desigur ca nu…dar vezi tu, oricat de mult dorim ca Gladiola sa ramana ascunsa in campul eteric de magie, si sa nu-si dezvaluie identitatea ca sa nu rupa vraja, nu ne putem opri sa facem speculatii cu privire la personalitatea,numele…esenta ei…:) nu ne putem opri sa ne intrebam care sunt coordonatele ei geografice si sufletesti (desi ar trebui sa fie de ajuns ce ne arati din tine in cuvinte,noi tot vrem sa disecam…). dar stiu ca nu vei ceda ispitei de a te dezvalui, de a te dezbraca de mister, si bine faci! ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s