Personal

prezent


Etichetat: ,

Ma caut disperata prin ganduri ce dispar si apar ametitor. Caut muzica perfecta si starea potrivita si nu o gasesc niciodata.

Cine am fost si cine sunt?

Tanjesc dupa dureri ascutite si lacrimi care taie obrazul ca lamele noi.

Vand ieftin idei de suficienta, cumpar scump promisiuni mincinoase. Platesc in timp, singurul currency care merita.

Ma abandonez in zile lipsite de continut. 6 am, 11 pm, check in, check out, arrivals, departures, Caviar? Sure! Repeat.

Obisnuiam sa privesc cerul de pe pamant. Acum il privesc doar din aer intre zboruri fara destinatii reale.

Multe orase, multi oameni, liste lungi de responsabilitati stupide. Cafea indulcita cu stres in dimineti fara timp, nopti pierdute in pahare cu picior lung, zambete fortate pentru o semnatura noua pe contracte cu zerouri in coada. Un altfel de nebunie.

Dior here, Tom Ford there, alung sentimentul de inutilitate cu o noua achizitie Michael Kors bag.

Demonii mei s-au civilizat. Stau cuminti, all professional.

Citesc in Bloomberg ca traim in haos. Unde? How do you define chaos? 

Sunt atinsa in pozitia misionarului, sunt iubita in cantitati perfecte, sunt rasplatita in proportii matematice.

I have nothing worth losing. 

Cata absenta, Dumnezeule!

As vrea sa uit tot ce stiu.

 • Poate mintea mea la ora asta e mult prea activa dar mi se pare mie sau… you`re bored out of your fucking mind? Inainte se simtea energia din cuvintele tale acum… parca ai intrat intr-o rutina. Do something exciting. Rev up your lifestyle!

 • De sentimentul de inutilitate vei scapa atunci cand vei fi mama. Cred ca e singurul lucru care iti va schimba viata complet si profund, in bine.

 • Daca va simti rolul de mama, sunt de acord . Sunt atatea tampe care fata, imi asa rau s-o spun, dar ceva ce naste din pisica, hm……

 • Pe de alta parte, nu toate ne dorim sa fim mame. Maternitatea nu schimba, poate in rau. Trebuie sa descoperim ce ne face bine cu adevarat, fara sa facem rau si altora, in cazul multora, progeniturile.
  Am exemple in jur, de catele …..

 • riscul „femeii careia nu i-a frant nimeni inima”, gladiolo. te-ai conditionat la a iubi cu masura (ma refer la conditionarea pur psihologica, pavloviana, google it, eventually).
  tu stii ce ti-ai dori si nu mai poti avea… „Nin”.
  vad oameni pe aici care iti invidiaza stilul de viata. si eu ti l-am venerat o perioada… dar vezi tu, lucrurile astea vin cu side effects, de-asta m-am oprit eu din a urma un drum asemanator cu al tau. sau cel putin asa cred. stiu ca nu e vorba de bani, nu pentru avere ti-ai trait viata asa… ci pentru senzatii tari. Totusi, „Omul se obisnuieste cu orice”… asa ca, te-ai obisnuit cu senzatiile tari, care acum nu mai au nici un efect asupra ta… ce sa mai vorbim de cele slabe.
  Experiente dementiale, locuri inedite, oameni puternici, iubiri violente… Ai standarde inalte acum. Atat de inalte, incat nici tu nu le mai poti ajunge. Incat ceva mic, autentic si sincer paleste (sa nu uitam de „dacia galbena”, care cu toate ca a fost frecvent ironizata, e imaginea a ceea ce ti-ai dori acum… nu barbatul, ci intensitatea sentimentului, dar daca s-ar putea sa vina intr-o limuzina, nu in dacie…).
  Tanjesti dupa „a simti”, dar nu mai poti. In primul rand, deoarece cauti in locul gresit. In al doilea rand, pentru ca la un moment dat nu ai mai vrut sa simti, asa ca ai inlocuit simtirea autentica cu… altceva. iar in al treilea rand, pentru ca e un cerc vicios din care n-o sa mai poti niciodata iesi.
  Asta e doar inceputul.

  Iti vorbesc acum asa cum mi-am vorbit mie insami. dar, de fapt.. ce stiu eu despre tine?

  P.S. London missed you. Now it has me.

 • Te contrazic Gladiola…YOU DO have something worth losing…Te ai pe tine.Si sinceritatea fata de tine insati.Respectul si dragostea pentru tine.Sa nu pierzi niciodata asta.Te imbratisez cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s