Personal

o alta Anna


Adevarul nu are temperatura.

riscul “femeii careia nu i-a frant nimeni inima”, gladiolo. te-ai conditionat la a iubi cu masura (ma refer la conditionarea pur psihologica, pavloviana, google it, eventually).
tu stii ce ti-ai dori si nu mai poti avea… “Nin”.
vad oameni pe aici care iti invidiaza stilul de viata. si eu ti l-am venerat o perioada… dar vezi tu, lucrurile astea vin cu side effects, de-asta m-am oprit eu din a urma un drum asemanator cu al tau. sau cel putin asa cred. stiu ca nu e vorba de bani, nu pentru avere ti-ai trait viata asa… ci pentru senzatii tari. Totusi, “Omul se obisnuieste cu orice”… asa ca, te-ai obisnuit cu senzatiile tari, care acum nu mai au nici un efect asupra ta… ce sa mai vorbim de cele slabe.
Experiente dementiale, locuri inedite, oameni puternici, iubiri violente… Ai standarde inalte acum. Atat de inalte, incat nici tu nu le mai poti ajunge. Incat ceva mic, autentic si sincer paleste (sa nu uitam de “dacia galbena”, care cu toate ca a fost frecvent ironizata, e imaginea a ceea ce ti-ai dori acum… nu barbatul, ci intensitatea sentimentului, dar daca s-ar putea sa vina intr-o limuzina, nu in dacie…).
Tanjesti dupa “a simti”, dar nu mai poti. In primul rand, deoarece cauti in locul gresit. In al doilea rand, pentru ca la un moment dat nu ai mai vrut sa simti, asa ca ai inlocuit simtirea autentica cu… altceva. iar in al treilea rand, pentru ca e un cerc vicios din care n-o sa mai poti niciodata iesi.
Asta e doar inceputul.

Iti vorbesc acum asa cum mi-am vorbit mie insami. dar, de fapt.. ce stiu eu despre tine?

P.S. London missed you. Now it has me.

comment semnat Anna.

  • „un cerc vicios din care n-o sa mai poti niciodata iesi” Orice invat are si un dezvat… or so they say. Partea faina cu viata asta a noastra de om e ca totul, absolut totul e legat de vointa fiecaruia. Esti cine vrei sa fii, simti ceea ce vrei sa simti. Tu momentan crezi ca nu mai poti sa simti dar esti departe de adevar. Capul sus… gladiolo :) Inca mai poti trage aer in piept!

  • Daca as fi avut cuvintele ei cam asta as fi zis si eu, cu precizarea ca te poti retransforma, recrea. Nimic nu e perfect, nici macar un ideal de viata, dar poti ajunge cat mai aproape (pastrand realismul). I choose to be optimistic about it. M-as lungi eu la comentariu, dar eu cred ca daca iesi din lumea ta de acum, daca faci un pas in afara, vei vedea din afara si apoi vei aduce ceva nou in ea (lumea ta). Draga mea, pana si eu ma schimb (desi simt ca nu o fac). O fac incet, dar o fac. Devin altceva si intr-un fel e interesant. Ideea e ca si tu vei face asta. Nu vei ramane aici, intr-un punct. Depinde de tine daca in bine sau in rau ptr tine.

    Va fi bine :)

    Si ca sa pastrez vorbele din comentariu (care e si stilul meu)… dar ce stiu eu? :P

    ps: Poate vb pe langa, ptr ca la o adica toti care comentam vorbim pe langa. Dam cu presupusul. Ce stim noi despre tine? Nimic. Dar nici nu tb sa stim, tu tb sa stii.

  • Gladiolo eu nu stiu cat e adevar si cat e fictiune in blogul asta..ca ai schimbat tenta dinspre luxury porn inspre luxury philosophy.era mai catchy inainte.Cert e ca ma regasesc in multe idei si daca totul ar fi adevarat m-as simti usurata nu stiu de ce :) anyway….goana dupa senzatii tari ucide.incet dar sigur.incep sa cred ca goana dupa bani e mai sanatoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s