Personal

cubul


Etichetat: ,

Intotdeauna am avut cu mine un cub negru cu un lant pe dinafara care imi leaga o glezna. Oamenii care ”m-au tratat” de-a lungul anilor i-au pus diferite nume: ADHD, bipolar disorder, childhood trauma – desi eu nu imi amintesc de nici o dramarisk addiction, narcisism, etc. Anna il numeste ”fitza” si doamna ambasadorului il numeste ”plictiseala”. Xanax, alcohol, sex, cocaine, yoga, etc am incercat diferite ”tratamente” nu neaparat pentru ca am crezut in vindecare ci mai mult de dragul de a incerca – asa cum fac cu toate in viata.

Deci mereu am dus cu mine un cub negru, un fel de safe box in care intru din cand in cand, nu neaparat de bunavoie si nesilita de nimeni, ci mai degraba ca am nevoie sa fiu acolo. Focus baby! Depresia a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata, dintr-un milion de motive care nu are rost sa le insir aici. Nici macar nu vreau sa fiu crezuta.

Cubul negru in care intru cateodata e de obicei destul de comfortabil. Ma ajuta sa diferentiez realitatea de imaginatie. Dar cateodata se strang peretii cu mine inauntru si ma sufoc acolo. Prea multe ganduri care imi violeaza from behind toata fericirea. Oh well, I always liked it ruff.

Cine sunt totusi? The choices that I’ve made are my choices or somebody’s else? Ma sperie lumina? Asta e un ocean sau un munte? Imi fac cruce infasurata in burka. Crezi in inocenta mea? E reala doar ca e nascuta din pura perversiune. I want to be broken more than I want to be complete. Unghiile mele sunt prea lungi pentru o verigheta. Vreau copii? As avea curajul sa le spun tot ce stiu despre viata asta? Cred in intentii mai mult decat in fapte. Ai vrea sa ma legi de pat si sa i-o tragi ei deasupra mea? Hai strange-ma putin de gat. Ti-e mila de mine? Good, pentru ca viata pe care o traiesti tu scares the fuck out of me. Iubire? Care definitie a ei vrei sa o incercam? Vezi sutele de amprente tatuate pe trupul meu? Crede-ma, trupul asta e mai pur decat virgina la care visezi. Lasa draperiile. Vreau ca lumea sa vada. Ce culoare au visele tale? Bow down witches. Dispretul tau ma amuza teribil. Aspiratii de budoir. Vrei sa stii cine sunt cu adevarat? Let me open my legs. Stiu ca uneori ma imprumuti sa tin loc de idol. Keep the champagne coming, darling.  De ce crezi ca imi e frica de iad? Sunt lichida, ma acomodez oriunde. Is this the right career path for me? Atunci lasa-ma sa ingenunchez in biroul meu. La ce te gandesti cand imi musc buzele? Don’t be silly, your wife knows the secrets. Lacrimile mele pe care vrei sa le saruti sunt cu otrava. Eu plang doar pentru ca nu imi pare rau. Nu imi da nimic din ce iti cer.

Vrei sa vezi magie?

 • esti un magician de cuvinte….cubul negru este pt tine un fel de rulotă?!!! daca te ajuta este foarte bine….continua sa continui si in cub , dar mai ales in afara lui….zi cu spor

 • E periculos sa cazi in self-pity. Orice ai face, ar fi un succes si un esec in acelasi timp.nu esti datoare nimanui cu explicatii.poate nici macar tie insati.

 • Stimată Gladiola,
  fiind una din cititoarele blogului tău de foarte multă vreme, nu mă pot abține să nu te atenționez în legătură cu câteva greșeli de limbă ce s-au strecurat în această postare.
  „Oh well, I always liked it ruff” -atenție, se scrie „rough” ce ai vrut tu să exprimi.
  „The choices that I’ve made are my choices or somebody’s else?”- posesivul apartine de data aceasta la „else’s”.
  E păcat să vezi asemenea greșeli nevinovate într-un text atât de interesant.

 • când am ascultat intro-ul ăsta al unei melodii, m-a dus cu gândul aici :)
  „I was in the winter of my life, and the men I met along the road were my only summer.
  At night I fell asleep with visions of myself, dancing and laughing and crying with them.
  Three years down the line of being on an endless world tour, and my memories of them were the only things that sustained me, and my only real happy times.
  I was a singer – not a very popular one,
  I once had dreams of becoming a beautiful poet, but upon an unfortunate series of events saw those dreams dashed and divided like a million stars in the night sky that I wished on over and over again, sparkling and broken.
  But I didn’t really mind because I knew that it takes getting everything you ever wanted, and then losing it to know what true freedom is.
  When the people I used to know found out what I had been doing, how I’d been living, they asked me why – but there’s no use in talking to people who have home.
  They have no idea what it’s like to seek safety in other people – for home to be wherever you lay your head.
  I was always an unusual girl.
  My mother told me I had a chameleon soul, no moral compass pointing due north, no fixed personality; just an inner indecisiveness that was as wide and as wavering as the ocean…
  And if I said I didn’t plan for it to turn out this way I’d be lying…
  Because I was born to be the other woman.
  Who belonged to no one, who belonged to everyone.
  Who had nothing, who wanted everything, with a fire for every experience and an obsession for freedom that terrified me to the point that I couldn’t even talk about it, and pushed me to a nomadic point of madness that both dazzled and dizzied me.”

 • Un mod special de a redacta articole. Eh, legat de cub.. e ca un obiect norocos. Si eu am un lantisor cu o bila de argint in capat pe care-l consider norocos, desi nu sunt o persoana superstitioasa. In general nu prea cred in noroc, poate doar sunt atrasa de accesorii sau doar intentionez sa cred ca nu sunt asa, nu stiu. Oricum, frumos articol, felicitari!

 • Bun… am cautat in google bipolar, asa am dat de scrierile tale. Nu am citit decat cateva din gandurile tale dar urmeaza sa o fac. Ma gaendesc de mult sa-mi expun public gandurile „bipolare” si m-ai prins cu textele tale in naivitatea mea. Asa ca, azi 23 mai 2016 am inceput sa postez timid din aiurelile mele. Deci, Hailaocafeacumine :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s