Personal

ce am invatat pana la 30 de ani, legat intr-un poem


Etichetat: , , ,

After a while
you learn the subtle difference between holding a hand and chaining a soul
and you learn love doesn’t mean leaning and company doesn’t always mean security.
And you begin to learn that kisses aren’t contracts and presents aren’t always promises
and you begin to accept your defeats with your head up and and your eyes ahead with the grace of a woman, not the grief of a child.
And you learn to build all your roads on today because tomorrow’s ground is too uncertain for plans and futures have a way of falling down in mid-flight.
After a while you learn that even sunshine burns if you get too much
So you plant your own garden and decorate your own soul instead of waiting for someone to bring you flowers
And you learn that you really can endure, that you really are strong and you really do have worth and you learn and you learn
with every good-bye you learn.

Author: Veronica A. Shoffstall

  • Cine ar fi crezut ca viata/dragostea/sensul este mai mult despre tine decat despre oricine altcineva. Crestem si realizam ca lumea asta de la care invatam si care practic ne formeaza in ceea ce suntem este ceva ce trebuie sa lasam la o parte; ca pe o cunostinta care nu ne vrea neaparat binele. Cum ne re-gasim/re-definim fara ceea ce ne defineste? Nu stiu. Dar cam duce la depresie. Si din adancul depresiei, cum gasim o scara catre sens/pace/fericire/implinire? Ratacind in frumuseti bizare purtatoare de iluzii relevante…

  • Gladiola, imi place povestea ta si ma fascineaza faptul ca iti asterni viata cu atata sinceritate. Nu mi se pare corect sa fii judecata, atata timp cat iti asumi ceea ce scrii si ce faci. Ce nu inteleg, este starea ta depresiva si ce te-a determinat sa revii in tara!? E bine sa faci ce simti, dar nu uita de ratiune. Sau poate ca cine a facut afirmatia „femeia e singura faptura careia i se uraste cu binele” a avut dreptate!? Nu dau sfaturi, pentru ca nu sunt in pielea ta, dar consider ca avand un job ca al tau in UK, care iti da sansa sa calatoresti, chiar daca nu ai nici un iubit potent finaciar sau nu, ESTE DE AJUNS, pentru ca TU ESTI DEJA PUTERNICA, iar persoana cu care visezi sa traiesti o iubire adevarata, va aparea in viata ta mai devreme sau mai tarziu. Multa sanatate, pace sufleteasca si fericire iti doresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s