Personal

dimineti confuze


Pentru ca plec in x ore, m-am trezit la 6 dimineata panicata ca nu am bagajele facute. Nu ca as avea multe de luat; in 2015 mi-am pierdut si mintea si garderoba. Dar asta e o alta poveste, lipsita de jurnal.

E imposibil sa dormi cand mintea te tortureaza. Nu stiu de ce atata anxietate. Ma mut pentru 12 luni intr-o tara minunata, cu un job pe care il cunosc foarte bine, cu acelasi standard cu care m-am rasfatat in ultimii ani. In loc sa ma simt ca un copil intr-un magazin de jucarii, ma simt ca un bolnav ipohondric caruia doctorul ii spune ca va pleca acasa, iar el e absolut convins ca inca nu e vindecat.

6.23 As putea sa port un jumpsuit decoltat putin la spate la Conferinta

6.24 Nu, eu nu am cum sa plec. Nu sunt pregatita si nu stiu daca mai pot vreau. Ma indoiesc de tot si de toate.

and so on.

La 7 dimineata eram deja epuizata. Am stat pe balcon cu o ceasca mare de cafea pentru cateva ore, linistita si nelinistita, femeie si copil, cu o depresie melancolica de viata si o ironie haioasa despre nebunie.

 

Ma fascineaza diminetile aburinde de ceata. Aerul umed, strecurat in mirosuri de tei sau rapita – depinde de anotimp, cerul inaccesbil de ceata balsamica, strazile umede ca pielea dupa sauna, o oprire a timpului, o ocazie de a recapitula zile pierdute si diferite prin contrast.

Note to self:

Nu exista decizii bune sau rele.

Sunt aici sa invat, sunt aici sa ma cunosc, sunt aici sa ma las fascinata si daca pot, sa inspir la randul meu.

Pluteste drept inainte, si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala.

– Regina Izabela catre Cristofor Columb

 

 

 

  • Ce parere ai Gladiola de relatia dintre o sugar baby si un sugar daddy ? Asta e ceea ce tu esti ? Eu asta imi doresc sa incep, ca o schimbare..

    • ai putea sa spui ca asta am fost sau ca asta mi am dorit sa fiu. parerea mea nu conteaza, nu conteaza parerea nimanui decat a ta. daca asta iti doresti, incearca dar ai grija sa te asculti pe tine la tot pasul sa vezi daca asta te face fericita. daca da, continua. daca nu, nu incerca sa faci asta pentru bani. Eu am fugit de iubire ca dracul de tamaie si pentru asta am ales alt gen de relatii. nu am vrut sa ma casatoresc inainte de 30 de ani. am vrut sa ma cunosc pe mine (mai ales sexual) inainte sa dau in scris si sa ii promit lui Dumnezeu ca o sa raman langa un barbat toata viata. nu regret nimic, dar asta nu inseamna ca e cea mai buna cale pentru orice femeie care isi doreste sa se cunoasca. de asta iti spun, daca incerci o astfel de relatie, ai grija la ce simti si te rog, sa nu o faci numai pentru bani. Banii vin ca un bonus, cand banii si rasfatul e un goal si nu un bonus, e vorba de low self esteem nu de autocunoastere, daca intelegi ce vreau sa spun. Intreaba te daca asta iti doresti si mai ales de ce iti doresti asta. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s